WT CENTER KØBENHAVN er WING TSUN SCANDINAVIA's
hovedkvarter og Danmarks ældste Wing Tsun skole.


 
 

I Østen er visdom, teknik og færdighed traditionelt blevet videreført gennem et tæt forhold mellem Mester og elev.
I Kina betød det at man brugte mange timer sammen med sin Sifu og på den måde gradvist blev indført i alle aspekter af kunsten. Derfor var det muligt at lære systemet på relativ kort tid i forhold til hvad der ellers er muligt.
Grand Master Yip Man trænede i en gruppe med begrænset deltagerantal i ca. 4 timer pr. dag 6 dage om ugen, mens han lærte Wing Tsun under Sifu Chan Wah Sun. Han lærte på denne måde under sin Sifus vejledning i ca. 3 år og var ved dennes død allerede en dygtig Wing Tsun udøver.

At bruge så mange timer med sin Sifu hver dag er netop hvad WT Instruktør Uddannelsen giver mulighed for. Derfor er det muligt at udvikle sine færdigheder hurtigere end hvis man kun følger undervisningen på normale Wing Tsun hold.

Det giver deltageren fordelen ved at lære på den måde Wing Tsun traditionelt er blevet undervist på.

WT Instruktør Uddannelsen startede i 1995 og mange hundrede elever har siden gennemført det intensive 40 ugers undervisnings forløb. Uddannelsen er derfor nu et meget gennemprøvet forløb og deltagerne beskriver det, som en periode i deres liv hvor de gennemgik en høj grad af udvikling, både som WT udøver og på det personlige plan.

WT Instruktør Uddannelsen er et fuldtidsstudium, hvor man har mulighed for at fordybe sig i Wing Tsun og samtidig blive licenseret WT Instruktør.

Uddannelsen varer 40 uger og kan tages sammenhængende på 1 år. For den der har svært ved at afsætte 1 år i sammenhæng er det muligt at tage eksempelvis 1 måned nu, 1 måned senere o.s.v. og på den måde sammenstykke sin 40 uger's uddannelse.

Hvis man ikke har mulighed for afsætte den fornødne tid til den fulde uddannelse, er det muligt at deltage i kortere forløb og på den måde accelerere sin personlige WT udvikling, eksempelvis i forbindelse med gradueringer eller andet.

Alle har mulighed for at deltage, uanset tidligere erfaring, da undervisningen er individuel og personlig, i en klasse med begrænset deltagerantal.
Den enkelte deltager bliver undervist på det niveau han eller hun har ved opstart, men hele fundamentet vil altid blive rettet igennem, detaljeret og i dybden.
Opstart kan derfor også ske når som helst, efter aftale.

At det er muligt at uddanne en instruktør på kun 40 uger skyldes den høje intensitet med 4 timers daglig træning og teori gennem et helt skoleår.
Denne høje intensitet kræver at deltagerne møder motiverede, da en halvhjertet indsats ikke gør det muligt at absorbere den store mængde af tekniske og teoretiske informationer som er nødvendig for på så kort tid at trænge ind i kernen af Wing Tsun Systemet.

WT Center er, som HQ for WT Scandinavia, vidensbank og uddannelsessted for organistionens instruktører.

Et flertal af Wing Tsun instruktører i Skandinavien er enten uddannet på Instruktør Uddannelsen eller på intensive seminarer i WT Center.

På Instruktør Uddannelsen varetages den daglige planlægning og undervisning af Chefinstruktørerne for WT Center og Wing Tsun Scandinavia, som er Dai Sifu Allan Enderberg Jensen, som har trænet og undervist Wing Tsun siden 1976 da Wing Tsun først kom til Danmark og Sifu Lars Murholt som modtog sin Mestergrad i 2014.

Yderligere undervises der en enkelt dag om ugen af senior instruktør Sihing Vivek Kailas.

 
 

LÆS MERE HER‘WT Center - kilden til Wing Tsun i Danmark’


‘Mere end 40 år
i Danmark’‘Jeg føler virkelig jeg har udviklet mig som person og, som WT udøver i denne periode’
‘Wing Tsun udvikler selvtillid’
‘Wing Tsun er Simpelt,
Direkte og Effektivt’


 
 

 

Find os HER

 
 

WT  Center  København

Østbanegade 55  -  2100 Kbh.ø  -  +45 33313672

 
 

Allan Jensen
+45  20 88 83 71

WT-center@outlook.dk

Lars Murholt
+45  30 12 18 06

lars@murholt.dk

 
 

Arb. Landsbank: 5358 - 0000243701     Mobile Pay: 305350

FaceBook:  Wing Tsun.dk    -     darwintsun.com


 

 

Østbanegade  55