Kamp - Anvendelse - Wing Tsun


Da formålet med Wing Tsun er realistisk selvforsvar, udgør kampøvelser en helt uundværlig del af den daglige træning. De bevægelsesmønstre og teknikker vi har lært i vore drills testes i et dynamiskt format og med stigende intensivitet.
Wing Tsun Kamp/Anvendelse øvelser består primært af Lat Sau, Scenarie Træning, Gwoh Sau, Kamp iført beskyttelseudstyr og FighterClub.

Lat Sau øvelsen skal forstås som en bro der fører fra Chi Sau over i reel kamp. I Lat Sau indøves hvad der er lært i Chi Sau i en dynamisk form hvor også spark og andre angreb sættes ind.
Fordelen ved Lat Sau er den høje intensivitet med mange gentagelser på kort tid. I Wing Tsun benytter vi os ikke af sparring i traditionel forstand, men med Lat Sau nærmer vi os noget der kan beskrives som Wing Tsun "sparring".

Ved Scenarie Træning forstår vi rollespil hvor den ene partner kan angribe frit, også med ikke Wing Tsun specifikke typer af angreb. Det er Wing Tsun udøverens opgave at lukke angriberen ned ved hjælp af de teknikker han har lært. Scenarie Træningen foregår ofte iført beskyttelsesudstyr så der kan gå's lidt hårdere til den.

 
 
 
 

 

Find os HER

 
 

WT  Center  København

Østbanegade 55  -  2100 Kbh.ø  -  +45 33313672

 
 

Allan Jensen
+45  20 88 83 71

WT-center@outlook.dk

Lars Murholt
+45  30 12 18 06

lars@murholt.dk

 
 

Arb. Landsbank: 5358 - 0000243701     Mobile Pay: 305350

FaceBook:  Wing Tsun.dk    -     darwintsun.com


 

 

Østbanegade  55