Hvad er Wing Tsun


WT er et rent selvforsvarssystem (dvs. regelløs kamp). og er som sådant opbygget på en anden måde end kampsporter som har en anden målsætning.

WT giver afkald på alle overflødige og dramatiske bevægelser og hoppen omkring, til fordel for en ‘klæben’ til modstanderen mens arme og ben leverer op til 8 angreb i sekundet i en kontinuerlig ‘blitz’ hvor også knæ og albuer sættes ind.

WT er på mange måder et enkelt system: Vi har kun 4 former (Muk Yan Chong, Siu Nim Tau, Chum Kiu og Biu Jee) plus 2 våbenformer (Bart Cham Dao og Luk Dim Boon Kwan).

WT betjener sig af få grundteknikker, som imidlertid er uendeligt kombinerbare, og systemet er strukturelt meget hurtigt og direkte.

WT udvikler ved hjælp af øvelserne Chi Sau (for armene) og Chi Geuk (for benene) et rent taktilt forsvarssystem, som sætter den avancerede udøver istand til at kæmpe refleksmæsigt, selv i blinde.

WT begynderen lærer en simpel, strukturel effektiv form for selvforsvar: Allerede efter første time er evnen til at forsvare sig steget. Men gennem systematisk træning udvirker WT, over tid, en dybtgående ændring i nervesystemet og reaktionsmønstre, fra kaotisk abemand til det biomekanisk optimale.

WT er et våben – et våben du kan erhverve dig gennem træning, et våben ingen kan tage fra dig fordi det bliver en del af dig. Gennem systematisk WT træning bliver din krop "ufordøjelig" for en modstander.

WT benytter sig af et genialt kontrolsystem til at deflektere og neutralisere modstanderens angreb og sætter modangreb ind med eksplosive slagserier, lave spark og lynhurtigt benarbejde.

WT er skabt, tekniskt og teoretiskt, på en sådan måde at udøveren reelt er immun overfor finter og kombinationer.

WT råder over en system-immanent psykotræningsmetode, og er skabt med en omfattende teknisk redudans.

WT gør det muligt for almindelige mennesker, uden særlige forudsætninger, at forsvare sig effektivt, da systemet ikke er baseret på kondition, muskelstyrke eller akrobatik. Systemet kan derfor også trænes til en meget høj alder.

WT er et videnskabeligt system, der grundet sin iboende logik giver den tænkende samme tilfredsstillelse som f. eks. skak.

I WT overlister intelligensen den rå kraft.

 
 
 
 

 

Find os HER

 
 

WT  Center  København

Østbanegade 55  -  2100 Kbh.ø  -  +45 33313672

 
 

Allan Jensen
+45  20 88 83 71

WT-center@outlook.dk

Lars Murholt
+45  30 12 18 06

lars@murholt.dk

 
 

Arb. Landsbank: 5358 - 0000243701     Mobile Pay: 305350

FaceBook:  Wing Tsun.dk    -     darwintsun.com


 

 

Østbanegade  55